Personvernerklæring

VI INNHENTER KUN RELEVANTE OG NØDVENDIG PERSONOPPLYSNINGER OG DATA FOR Å LEVERE VÅRE TJENESTER BEST MULIG TIL DEG SOM KUNDE. ALLE PERSONOPPLYSNINGER VI HAR SAMLET ER FOR Å FORSTÅ OG FORBEDRE PRODUKTET VÅRT, SLIK AT DU SKAL FÅ DEN BESTE BRUKEROPPLEVELSEN PÅ VÅRE NETTSTEDER. DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN FORKLARER HVORDAN OG HVILKEN DATA VI SAMLER INN, OG HVA DE BRUKES TIL.

1. BEHANDLINGSANSVARLIG

Personvernerklæringen gjelder for dette nettstedet, eid av:

MONSUN RESTAURANT AS, org.nr: 912 258 548, heretter referert til som “Behandlingsansvarlig”.

2. ADMINISTRERING AV PERSONOPPLYSNINGER

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente opplysninger som navn, e-post, telefonummer og annen nødvendig informasjon. Denne informasjonen bruker vi utelukkende til å håndtere ditt kundeforhold med oss. Du har rett til innsyn og sletting av data vi har lagret om deg.

3. INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan bruke disse i din nettleser. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å forbedre brukeropplevelsen og analysere trafikken til og fra nettsiden. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Informasjonskapslene lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

De fleste nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

4. VI BENYTTER FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER

Eier: Squarespace

Squarespace hjelper innehavere av nettsteder og apper med å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene deres. Dette verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettsteder, uten at enkelte besøkende identifiseres for Squarespace. Trykk her om du vil lese mer om Squarespace sin cookie policy.

Eier: Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. Samle informasjon om hvordan besøkende benytter nettsiden. Vi bruker denne informasjonen for å lage rapporter for å bedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. De sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker.

Google Analytics benytter fem forskjellige informasjonskapsler:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmz gir oss informasjon om hvor du kom ifra da du landet på siden vår. For eksempel annonser, søkemotorer og lignende

__utma gir oss informasjon om du er helt ny besøkende eller om du har vært besøkende på nettsiden tidligere.

__utmb og __utmc forteller oss hvilke sider du har vært innom og hvordan du har navigert deg rundt. I tillegg forteller de oss hvor lenge du har vært på sidene våre. Disse slettes når du forlater våre sider.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Eier: Facebook

Tidvis kjører vi kampanjer på Facebook. I disse tilfellene bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi for å vise annonser på og utenfor Facebooks tjenester (Facebook Custom Audience). Du kan justere annonseinnstillingene dine hvis du ønsker å kontrollere og administrere hva slags annonser du ser på Facebook.

Les om Facebooks retningslinjer for personvern, samt muligheten for å hindre Facebook fra å registrere ditt adferdsmønster.

Les mer om facebook sin cookie policy her: https://www.facebook.com/policies/cookies/

5. KONTAKTSKJEMA

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden sender du oss informasjon om deg. Disse opplysningene lagres i våre databaser, slik at vi skal kunne respondere på din kontaktforespørsel og yte deg best mulig service.

6. E-POST

All e-post som blir sendt til Behandlingsansvarlig blir lagret som en del av ditt kundeforhold med oss.

7. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART

Behandlingsansvarlig kan til tider benytte seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over mulige underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Gsuite by Google:

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.


Google Adwords:

Annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel:

Annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

8. KUNDEREGISTER

Vårt kunderegister inneholder opplysninger om kunden som navn, e-post og telefonnummer, og opplysninger om hvilke tjenester benyttet og bestillinger kunden har gjort.

9. INNSYN

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i de opplysningene som er registrert om en selv. Innsyn kan en få ved å henvende seg til Behandlingsansvarlig. Nødvendig kontaktinformasjon til Behandlingsansvarlig kan finnes på brreg.no.